Motorcykler, biograf og svømmeland

By 21. juli 2018Nyheder

I morges vågnede hele lejren op til, at køkkenet havde lavet brunch. Når det er fredag, må man godt blive lidt forkælet på Regnbuelejren. Der var både æg, pølser, pandekager, frugt og varm kakao. Det var bare mega lækkert, og flere børn spiste morgenmad i meeeeeget lang tid 🙂 For nogle blev det endda til 11 pandekager.

Kl. 09.30 trillede der ca. 30 virkelig flotte motorcykler ind på gårdspladsen fra Riders With Heart. I 2,5 time var der mulighed for, at få alle de ture på motorcykel som man havde lyst til. Det bragte store smil frem hos både voksne og børn. Riders With Heart havde taget hjelme og jakker med til børnene, og der er blevet taget billeder af alle de børn, der var ude at køre på motorcykel, som de får med hjem i taskerne i morgen tidlig. Sikke en succes og udsøgt fornøjelse at have så mange motorcykler og glade chauffører på besøg.

Efter frokost blev det tid til at pakke, da vi skal afsted med busserne i morgen tidlig. Mens puttegruppe 1 og 2 pakkede deres tasker, så puttegruppe 3 og 4 “Peter og Dragen”. Efter filmen byttede vi, så puttegruppe 3 +4 pakkede, mens puttegruppe 1 + 2 så “Coco”.

Kl. 16.45 blev det tid til en let aftensmad inden 2 store busser blev fyldt med børn og voksne, der tog på tur til Svendborg Svømmeland. Svømmelandet var en kæmpe succes, da der både var rutsjebane for de børn, der stadigvæk havde masser af energi de skulle af med, mens lidt mere trætte børn kunne tage en slapper i boblebadet.

Hjemme på lejren blev dagen sluttet af med bål, hvor stemningen var i top og der blev sunget ekstra højt. Lejrens sidste bål sluttede af med manér efter nok lejrens længste godnat sang! Der blev sunget godnat til børn, hjælpere, køkken, lejrledelse, fidus, brevdue, motorcykler og svømmehal.

Nu er der kun én overnatning tilbage før børnene igen stiger på busserne og årets regnbuelejr slutter. Sikke en uge!

Pt. er vi ved at pakke Fidusens slikkiosk ned – der er en del slik tilbage, som i morgen tidlig bliver afhentet af Stjernelejren, der holder lejr i næste uge. Så er der endnu flere børn, der får glæde af al det dejlige slik. God lejr til Stjernelejren.

Motorcyklerne bragte store smil frem hos alle

Mens halvdelen af børnene kørte på motorcykler, spillede den anden halvdel rundbold

Et roligt øjeblik på Regnbuelejren

Fidusens slikkiosk åbnede inden biografen

Der blev leget og svømmet i Svendborg svømmeland

Nogen spillede rundbold mens andre spillede kongespil eller tog et spil UNO i skyggen

Vore fotograf fra i går, har gjort et godt stykke arbejde i køkkenet i dag, da han har hjulpet med opvasken

Leave a Reply