Tak for denne gang fra Regnbuelejren 2022

By 23. juli 20222022

Så kom vi til vejs ende på Regnbuelejren 2022. Dagen i går blev brugt i hjemmebiografen, mens alle børn på skift fik pakket deres ting ned. Der var både popcorn og slik, hvilket faldt i rigtig god jord hos alle. Aftenen blev tilbragt i Svendborg Svømmehal.

I morges stod alle børnene op til lækker brunch i spisesalen med både pandekager, æg og bacon på menuen.

Efter morgenmad var det tid til den aller sidste samling på årets lejr. Der blev sunget ekstra højt med på alle de velkendte sange, der blev klappet URK-klap, og Pokémon-holdet fik uddelt fede præmier.

Så var det tid til krammecirkler i familiegrupperne, og der blev sunget farvelsang – både til børnene, hjælperne, køkkenet og fidusen. Alle hjælpere fik vinket farvel, da børnene kørte afsted med busserne.
Der skulle selvfølgelig også tages et fællesbillede af alle børn og voksne.

TAK for en helt fantastisk Regnbuelejr 2022 til alle de søde og seje børn, som deltog 🌈

Join the discussion 6 Comments

 • Sam siger:

  Det her år var det bedste år! Jeg hyggede mig, havde det sjovt, jeg følte mig hjemme. Tak for en fantastisk uge. Hvis jeg ikke kan komme næste år, så lov mig at hav det sjovt!! -Sam💙

  • Sara siger:

   Kæreste Sam. Du er en fantastisk person, og det har været en kæmpe fornøjelse at have dig med igen i år. Jeg hilser fra alle Regnbuelejrens voksne.
   Stort knus fra Sara S.

   • Celina siger:

    Det har været så fedt at f lov at være med på lejer… jeg har haft en så fed uge sammen med jer og savner jer allerede.. Jeg har fundet nogle nye venner som jeg er rigtig glad for hvis ikke jeg havde været med på lejeren havde jeg sikkert ikke mødt dem… Håber så meget jeg får lov at komme med sammen med jer igen næste år…
    Mange knus og kram Celina

    • Sara siger:

     Kæreste Celina. Det har været så skønt at have dig med på lejr! Vi er så glade for, at du har haft en god uge og fået nye venskaber. Vi har nydt at have dig med!!
     Stort knus fra Sara S og Regnbuelejren.

 • Mathias siger:

  Helt igennem en fantastisk ferielejr! Hele FG 4 har været skønne at have med i år! Savner jeg alle meget! Tusind tak for i år, og håber vi ser jer igen!
  Knus Mathias <3

  • Sam siger:

   Jeg håber vi ses næste år, hvis vi ikke gør så hav det nu lige så hyggeligt som i år! 🙂
   -Sam <3💙

Leave a Reply