Festlig torsdag (i rummet)

By 21. juli 20232023

Torsdag startede med en rejse som pirater gennem rummet! Vi blev allesammen pyntet med en sej guldkappe og klap for øjet – vi lignede allesammen ægte pirater direkte fra rummet.

Vi skulle besøge forskellige planeter i løbet af formiddagen, hvor vi gennemførte forskellige opgaver. Vi skulle være både kreative, sansende, sportslige og eventyrlystne.

Efter en halv dag i rummet kom den seje Frederik forbi med sit ildshow – han kunne både sluge og spytte ild! Og de fleste børn fik sat (kortvarigt) ild til deres hænder! Totalt sejt!

Torsdag eftermiddag var det blevet tid til festlige forberedelser. Vi kunne pynte os i beautybiksen med farverige extensions, neglelak, glimmer og makeup. Vi skulle træne os som bodyguards, fik besøg af Drag Queens, der lærte os tricks til dansegulvet, lave stjerner til Regnbuelejrens Walk of Fame, vælge et stykke tøj i tøjbutikken og meget andet!

Torsdag sluttede med et brag af en fest! DJ IdaC spillede god musik til dansegulvet, mens der blev serveret drinks, popcorn og candyfloss. Vi glæder os til Regnbuelejrens sidste fulde dag fredag, hvor vi presser det sidste sjov ud af ugen.

Leave a Reply