Taskerne er blevet pakket ud

By 15. juli 2018Nyheder

I dag blev Regnbuelejren til en ægte ferielejr med en masse glade børn. Vi kørte afsted tidligt i morges for at hente børn fra hele Fyn, Esbjerg og Langeland. Begge busser ankom til Humble musikefterskole ca. Kl. 15, og det var spændte børn, der trådte ud af busserne.

Køkkenholdet havde lavet lagkage i alle regnbuens farver – rub og stub blev spist. Lejrledelsen bød velkommen i spisesalen, og så blev vi ellers sendt ud i vores puttegrupper – dvs. de børn og voksne som sover i samme hus eller på gang sammen.

Der blev pakket tasker ud, lavet navnelege og de voksne viste rundt på efterskolen. Solen har vist sig fra sin meget venlige side, så der er blevet hygget i skyggen, spillet stikbold i hallen, lavet perler i krea-lokalet, og LEGO-figurer ved LEGO-bordene. En håndfuld børn og voksne vovede pelsen og fik spillet fodbold i den bagende sol, mens nogen øvede sig på saltoer på hoppepuden.

Til aftensmad blev der serveret lasagne med råkostsalat – det var et hit.

Hver aften har vi bål, men i år er det et meget lille bål pga. afbrændingsforbud. Der blev sunget sange og postduen kom forbi – man kan nemlig sende post til hinanden på lejren. På onsdag har vi ønskedag, hvor man kan ønske en tur ud af huset – alt fra en tur i biografen til zoologisk have kan være en mulighed, og det blev der også fortalt om til bål. Så nu knager det, så det brager, for at finde ud af hvad man skal ønske sig. Bål slutter altid med, at vi synger vores godnat-sang, så vi er sikre på, at alle kommer godt i seng.

I morgen er første hele dag på Regnbuelejren, og der er planlagt en masse fede aktiviteter. Vi kan løfte sløret lidt for, at vi bl.a. skal have ”Det vilde vesten”-tema om formiddagen. Eftermiddagen står på tur til Valdemars Slot, mens de største børn skal på hike.

Lige nu bliver der læst godnathistorier rundt omkring, og snart sover alle børn forhåbentlig trygt på deres værelser.

Der bliver tryllet i krea

“Jeg-melder-krig-mod”

Køkkenet kreerer lasagne til hele lejren

Kridtene er fundet frem, og kærligheden til Regnbuelejren er stor

Puff er altid et hit at synge til bål

Årets hjælperhold 2018

Der bliver kaldt til samling, inden vi skal spise

Regnbuelejrens helt egen postdue

Join the discussion One Comment

  • Anne & John Petersen siger:

    Hej regnbuelejr.

    Det er gode billeder der er lagt ind. Det ser ud til, at det bliver en spændende uge. Vi glæder os til at se mere i løbet af ugen……God fornøjelse til alle.

Leave a Reply