Badesjov og chokoladefabrikken

By 19. juli 2019Nyheder

I dag stod vi op til den sidste hele dag på Regnbuelejren – nøj hvor er ugen bare fløjet afsted. Tiden går hurtigt i godt selskab, og når man har det sjovt 🙂

Allerede fra morgenstunden af var badetøjet pakket, og efter vi havde spist morgenmad kørte vi afsted mod Svendborg Svømmeland. Hele formiddagen gik med at sjov og spas i svømmelandet. Der er blevet rutsjet i rutsjebane, leget med flamingoplader, løbet ud på vandet på en flydende løbemåtte, og mange fik øvet sig i at svømme eller i at lave det sejeste hop fra kanten.

Frokosten blev indtaget ude foran svømmehallen inden turen gik tilbage til Humble.

Tilbage på efterskolen stod den på nedpakning og film i salen. Puttegruppe 1 og 2 startede med at pakke deres ting, mens puttegruppe 3 og 4 så Charlie og Chokoladefabrikken. Da filmen var færdig byttede de.

Køkkenet havde dækket fint op i spisesalen til det sidste aftensmåltid, som stod på hjemmelavet pomfritter og kyllingenuggets – det var et hit.

Sidste bål på Regnbuelejren blev tændt her til aften – det er altid lidt trist, når vi når til den sidste aften. Der blev gjort grin med hjælperne igen – denne gang stod det på æg roulette. Hver hjælper fik 6 æg – 4 var kogt, 2 var ikke. Et efter et, skulle man tage et æg og smadre det i hovedet – når man smadrede det rå æg i hovedet var man ude af konkurrencen. Det var virkelig sjovt at kigge på.

I morgen går turen hjemad for alle børnene, og Regnbuelejren er slut for i år. Sikke en uge vi har haft! De næste dage står på oprydning for de frivilliges vedkommende.

Leave a Reply