Poké-dyr og de fire elementer

På årets varmeste dag inviterede Regnbuelejren Pokémon, dyr og de fire elementer forbi til en dag fyldt med sjove aktiviteter.

Om formiddagen blev der fanget Pokémon’er med Professor Oak, spillet pokémon-stratego…

… og hygget med fredelige miniature heste, der kun lige akkurat var højere end børnene, når de sad i skrædderstilling.

Alt behøvede heldigvis ikke handle om dyr og Pokémon, hvis man hellere ville demonstrere sine store balanceevner ved at stå på segboard, give tegn til kameraet og evt. kigge væk imens.

Efter frokost var det tid til at mestre de fire elementer: Vand, ild, jord og luft.
I krea-rummet betvang vi jord ved at male på sten – flere børn valgte at male deres yndlingsdyr fra gårsdagens udflugt til Knuthenborg Safaripark.

Vi var så heldige at få to dygtige kemistuderende, Mathilde og Louise, fra Aarhus Universitet ud for at vise alle de seje ting man kan, hvis man mestrer de fire elementer, som de to kemikere i sandhed gjorde.

De kunne blandt andet vise, hvordan de altid hilser på hinanden på universitetsgange ved at give en Flaming high-five.

De viste også, at de mestrede ild ved at lave en stor ildkugle.

Afslutningsnummeret var at danne en kæmperøgsky, som børnene meget interesserede gik op og legede i. 

Efter kemishowet havde temperaturen sneget sig over de 30 i skyggen, så hjælperne fandt soppebassiner og vandlegetøj frem så børnene kunne betvinge dagens vigtigste element: vand.

Mens børnene byggede drager og øvede sig i at betvinge luft, var der også tid til at smile til kameraet.

Hjælperne havde også en dejlig dag, godt oplyste af den skarpe sol.

Da dagen ellers ikke kunne have været bedre, valgte køkkenholdet at servere pizza for hele lejren. Hvert barn kunne bestille fra menuen og få lige den pizza de gerne ville have, der blev leveret i pizzabakker. Diskussionen om hvorvidt der skal ananas på pizza eller ej fyldte en del under måltidet, men køkkenet havde heldigvis løst diskussionen ved at have ananas i separate skåle.

Efter en lækker pizza i skyggen var der kun tilbage at synge aftenens sang ved bålet. I dag vakte det stor glæde at kunne synge “Stop den lille kænguru”.

Join the discussion 2 Comments

  • Belinda Viking siger:

    Min datter sidder inde ved hestene på billedet og jeg er drøn imponeret over i har fået hende til at sidde så tæt på et dyr! Og så endda så “stort” et dyr 😍 Det viser virkeligt hvor trygge i har gjort børnene!! Tak for jer 😍

    • regnbuelejren siger:

      Hvor er det dejligt at høre. Tusind tak! Vi har været virkelig glade for at have både Idun og Loke med på lejr 🌈

Leave a Reply