Magisk Disney Dag på Regnbuelejren

Mandag var den første hele dag på Regnbuelejren, og den har været fuld af magi og Disney Sjov. Vi fik besøg af magiske væsener og vores yndlings Disney-venner.

Formiddagen var fyldt op med magiske aktiviteter, hvor vi lavede slim, farvede snobrød, spillede Quidditch, lavede vores egne tryllestave og mange flere magiske aktiviteter.

Efter en lækker frokost startede Regnbuelejrens helt eget Disney Sjov, hvor vi blandt andet har lavet vores egne smukke bluser og muleposer sammen med Askepot, spiste biller ved bålet med Timon og Pumba, og Elsa kom forbi og tændte for skum-sneen, så vi kunne kælke på badedyr gennem den kølige skum-sne i sommervarmen.

Vi kravlede gennem en lille dør – ligesom Alice i Eventyrland – hvor vi var inviteret til teselskab hos den gale hattemager. Her fik vi lov til at dekorere vores egne fine Regnbue-Cupcakes. De var lækre!

Fidusen været forbi på Regnbuelejrens første dag med gaver til børn, der har været supersøde og ryddet deres værelser pænt op. 

Desuden har vi alle fået varmet kroppen og danseskoene godt op, for vi danser allesammen til samlinger i løbet af dagen.
Vi glæder os til endnu en sjov dag på Ferielejr i morgen!

Leave a Reply