Kongepytonen Tarzan og den helt store legedag

By 23. juli 2021Nyheder

Et vildt selskab gæstede vores lejr på den sidste hele regnbuedag for i år. En helt almindelig varevogn gemte på en helt ualmindelig last, da en dygtig naturvejleder med en bande eksotiske dyr trillede ind på vores gårdsplads. På græsplænen blev vi nu præsenteret for en hvæse-kakkerlak, en – for nogle af hjælperne – lidt for livlig fugleedderkop, en skorpion og en hvid kongepyton ved navn Tarzan. Og efter naturvejlederens præsentation fik nysgerrige vovehalse lov til at komme endnu tættere på dyrene og både klappe og holde dem.

Krearummet overgik sig selv ved både at byde på workshops med øreringe, snoede lys og sej krympeplast, der forvandlede sig til skilte og nøgleringe. Børnene på hoppepuden nåede nye højder, hallen diskede op med et brag af en stikboldkamp og lejren summede i bund og grund af vaskeægte regnbuestemning. Men også af en vis forventning, der sitrede i luften over frokosten. For rygtet havde spredt sig om eftermiddagens store begivenhed: luksus-biograf med bløde madrasser, popcorn, snolder og sodavand, mens det store lærred viste en af Pixars nyeste publikumssucceser.

Hvis der stadig skulle være den mindste smule tvivl om, at vi har verdens allerdejligste og dygtigste køkken på lejren, så beviste vores søde køkkenhold endnu, endnu, endnu en gang, hvor seje de er. Hver og én af os fik vores egen mesterligt bagte pizza, serveret i ægte pizzabakker. Bravissimo!

Efter ekstra turbo på aftenlegen og en vanvittig forhindringsbane i hallen, iført sumobryder-dragter på segboards, mødtes vi om bålet – ekstra kærligt og småvemodigt, inden vi i morgen siger godnat og tak for en helt vidunderlig lejr.

Leave a Reply