Julehilsen – fra alle os til alle jer!

By 16. december 2016Nyheder

Regnbuelejren er efterhånden flere måneder væk og måske I næsten har glemt, hvem der vandt OL-dagen? Eller hvordan det var at lege fælles vandkamp i solskinsvejret?

Var det nu også Egypten, der vandt?

 

Regnbuelejren står dog aldrig helt stille og i løbet af efteråret har alle hjælpere derfor været samlet og snakket om alt det skøre og sjove, vi lavede på dette års lejr. Kan I fx huske, hvad der var den vildeste forlystelse i Legoland? Den dag hvor morgenmaden stod på gulvet? Eller om Fidusen også var på besøg hos jer?

Vi har også drømt lidt om, hvilke hyggelige, vilde og sjove ting vi måske kan lave på næste års lejr. Faktisk er vi allerede i gang med at planlægge en lille smule, så Regnbuelejren næste sommer kan blive ligeså skøn, som den vi havde i år.

billede-08-10-2016-16-00-27

Måske vi får hestebesøg igen i 2017?

billede-08-10-2016-15-33-18

Inden det igen bliver sommer vil vi dog endnu engang gerne sige TUSIND TAK for en helt fantastisk Regnbuelejr 2016 – vi håber, I nød den ligeså meget som os!

Og så vil vi ellers gerne ønske jer en glædelig jul og et godt nytår fra os alle på Regnbuelejren! Vi håber, at vi får lov til at se rigtig mange af jer igen i 2017.

Leave a Reply