Greatest hits og svømmehal

By 22. juli 2021Nyheder

I dag har formiddagen budt på GREATEST HITS aktiviteter, hvor de bedste aktiviteter fra ugens løb er åbnet endnu engang. Der har været krea-værksted, rundbold, leg i hallen og skaterpark for begyndere, øvede og eksperter.

Til eftermiddag åbnede skumkanonen, inden vi spiste lækre pitabrød til tidlig aftensmad inden vi kørte til Svendborg Svømmeland. Her har vi alle badet i både koldt og varmt vand, rutsjet på vandrutsjebanen, sprunget i vandet, lavet store bomber og flotte hovedspring.

Dagen sluttede rundt om bålet med lejrsang og ”Chubby-Bunny”, skumfidus-spisnings-konkurrence og en hyggelig aftensnack i puttehusene.

Vi glæder os til endnu en god dag på Regnbuelejren i morgen!

Join the discussion 5 Comments

 • Victoria Larsen siger:

  Kommer til og savne jer alle❤ det har været mega hygge år jeg har været med

  • kimmi josephsen siger:

   same

   • Sofie siger:

    Tak Victoria. Det har været en fornøjelse at have dig med på lejr så mange år! Vi ønsker dig alt godt fremover. Husk at man kan komme på Ungdomslejr, når man er fyldt 14 år.
    Mange kram fra de voksne på Regnbuelejren.

 • kimmi josephsen siger:

  jeg kommer også til at savne at være på lejre det er mega hyggeligt. og jeg har altid været glad for at være med kommer til at savne alle de voksne over på lejren

  • Sofie siger:

   Mange tak for den søde besked Kimmi. Det har været nogle rigtig gode år med dig på lejr! Vi håber du tager på Ungdomslejr næste år, og fortsætter succesen 🙂
   Mange kram fra de voksne på Regnbuelejren

Leave a Reply