Fra øjnene slog op sprang champagnepropperne! Efter en overdådig brunch med børne-bobler regnede konfettien over vores hoveder, mens hjælpere i deres flotteste skrud satte rammen for dagen: vi skulle holde et brag af en nytårsfest! Og for at blive helt parate til at skyde året ind, krævede det en masse fede forberedelser. Først dekorerede vi vores egne kransekager, kreerede nytårshatte, lavede mentos-colabomber og fik lejrlederne til at danse ved hjælp af velplacerede knaldperlekast. Og så var vi for alvor klar til løjerne.

Nu kom der beautysalon, tatoveringsstation og tøjbod, mens vores hal åbnede for en særlig gæst. Instagrammeren Brunhilde fyrede op for herresej dragqueen-attitude og benhård tiktok-koreografi, mens hele vores græsplæne blev forvandlet til en kæmpemæssig eventpark.

Nu ankom en lastbil læsset med – og hold nu godt fast – et 8 meter klatretårn, en mekanisk rodeotyr OG en gigantisk, oppustelig wipeout-bane. I en cirkel dystede de modige duellanter ved at hoppe og dukke sig under roterende bomme, som var vi deltagere i et japansk gameshow.

Og da vi ikke troede, det kunne blive federe, diskede køkkenet op med overdådig tre retters- a la carte, med bananasplit og stjernekastere som finale. Men det var ikke slut endnu..! For efter aftensmaden åbnede den eksklusive nytårs-festsal og inviterede alle regnbuebørn til dans og knæklys.

I ren eufori sluttede vi aftenen elegant af, ved at byde “det nye år” velkommen med et raketshow af professionelle fyrværkere på plænen i aftensolen. Godt nytår fra hele Regnbuelejren!

Leave a Reply