En hel uges lejr på 2 dage!

By 18. juli 20202020

Grøn lejr er nu så småt ved at være ovre og hvor har det været noget af det sjoveste. Der er sker så mange ting på Regnbuelejren, at man helt kan miste fornemmelsen af tid. Et ofte stillet børnespørgsmål er: “Er det her aftensmad” men virkeligheden er, at kl. kun er 12.00 og vi er ved at spise frokost. Det er vidst kun på Regnbuelejren, det kan lade sig gøre.

I går, fredag var Grøn lejr en tur i middelalderen, hvor vi fik besøg udefra at rigtige riddere, som fortalte om deres rustninger og viste os, hvordan man kæmper med sværd. Så derfor fik børnene selvfølgelig også mulighed for at lave deres egne skjolde og våben, som de kunne bruge i en potentiel duel. Til de nervøse læsere derude, så er der her tale om skjolde og våben lavede af pap, skumrør og masser af gaffatape 😉

Der var også en aktivitet, der hed angry dragon, som bestod af en kæmpe slangebøsse, hvor man skulle bryde gennem en mur.

Der udover, var der helstegt pattegris til aftensmad, lavet af vores dejlige køkken – mums det smagte godt. ‘

I dag ramte julen grøn Regnbuelejr, børnene vågnede optil luciaoptog, danse rundt om juletræ, risengrød til morgenmad.  Formiddagen bestod i et gennemført juleløb, hvor børnene skulle hjælpe julemanden med at få de ting tilbage den onde Grinchen havde stjålet.

Vi holdte julefrokost, havde kæmpe skumkælkebakke og besøg af julemandens kane med heste. Dagen sluttede af med den fulde julemenu og sluttede af med risalamande med kirsebærsovs.

Om aften var der stor julefest med limbo, stopdans, fotovæg og slush ice.

De ældste puttegruppe børn blev vækket sent om aftenen, hvor de skulle på et natteløb, med aliens, toldere og onde smuglere, da natteløbet var overstået fik børnene boller og varm kakao inden sengetid.

Det var et indblik i to meget intense dage fyldt med grin og sjove oplevelser.

Leave a Reply