CiRkuS RegNBUeLeJR

By 16. juli 2019Nyheder

Cirkus, cirkus, cirkus!!! Fra morgenstunden af var der klovne, ballerinaer, tryllekunstnere, cirkusdyr og cirkusdirektører at se rundt omkring på skolen. Cirkus Regnbuelejr var nu kommet til Humble.

I Cirkus Regnbuelejr har vi lært at trylle, fået spået fremtiden hos cirkussets spåkone, Esmaralda og spåmand, Baldur og lært at lave akrobatik. Lejren fik besøg af et krybdyrshow, hvor der blev mulighed for både at se og røre ved en skildpadde, en øgle, en slange og en fugleedderkop.

Til frokost havde køkkenet lavet den fineste hotdogbod ude i gården, hvor der blev serveret hotdogs og pomfritter. Det smagte super lækkert og det var noget, der lige faldt i børnenes smag. Alle sad rundt omkring ved borde i gården, hvor solen så småt var begyndt at kigge frem.

Efter frokost var det igen tid til en masse cirkusaktiviteter. Ansigtsmaling var et hit, og der blev dystet i hvem der var stærkest i sumokamp og spillet cirkusrundbold. Lejren fik besøg af de to seje akrobater fra Volantes Circus, der afholdte en akrobatikworkshop og senere viste de for hele lejren et sejt akrobatik- og gøglershow. Cirkusshowet bød også på optrædener fra nogle mega seje og modige børn og hjælpere, der kom op og viste noget af det de havde lært i løbet af dagen. Så cirkusdagen blev afsluttet med et brag af en cirkusforestilling og Cirkus Regnbuelejr har uden tvivl været et stort hit.

Efter aftensmaden, der stod på kyllingefrikadeller og kartoffelsalat, var der mulighed for at gå i krea, hoppe på hoppepuden og meget mere.

Dagen blev afsluttet med bål, hvor der blev sunget sange og aftenens konkurrence mellem puttegrupperne gik ud på at se, hvem af de voksne der kunne vende flest mariekiks i munden. Det blev uafgjort mellem køkkenet og puttegruppe 2A. Til bålet blev der også læst et brev op fra det magiske væsen Fidusen, der kunne fortælle at børnene var gode til at rydde op på deres værelser – de voksne roder for meget, så børnene kan med fordel vise de voksne, hvordan man gør

I morgen venter endnu en ny dag på Regnbuelejren, hvor vi glæder os til, at der kommer besøg udefra, og vi igen skal lave en masse fede aktiviteter. Vi kan bl.a. løfte sløret for, at vi får besøg af den sejeste freestylerapper, og om aftenen skal der være byfest.

Dagen i dag har været fyldt med så mange spændende, sjove og gode aktiviteter, at vi har svært ved at beskrive det med ord, så nyd derfor en masse gode billeder fra en cirkustastisk dag på Regnbuelejren.

Leave a Reply