Bowl’n’Fun er for vildt

By 18. juli 2019Nyheder

I dag har hele lejren været på tur til Bowl’n’Fun, så efter en lækker brunch med røræg, bacon, pølser og masser af nutella, gik alle ud i busserne og kursen blev sat mod Svendborg. Der blev sunget en masse gode ferielejrsange i busserne, hvor det gode humør og forventningsglæden ikke var til at tage fejl af.

Bowl’n’Fun havde åbnet før tid kun for os, så vi kunne slå os løs i det kæmpe legeland, hvor der var trampoliner, rutsjebaner, en ”kuglebane” og en masse forhindringsbaner. Senere blev bowlingbanerne åbnet, hvor der blev lavet en masse strikes. Der blev spillet minigolf og prøvet lasertag, hvor både børn og voksne gav alt hvad de havde for at vinde. Og indimellem var der også mulighed for, at de voksne kunne tage en tiltrængt lur i en sofa, eller få lidt fodmassage, hvis det var det, man havde behov for.

Til frokost var der lækre pølsehorn, kage og chips – det var der vist ingen børn, der klagede over. Børnene kunne bruge deres lommepenge i Bowl’n’Fun, og der var nogle der købte slik for hele beløbet, mens andre fyrede pengene af på de mange fede spillemaskiner, der var.

Efter en masse sjove timer blev det tid til at sætte kursen hjemad mod lejren i Humble. Både børn og voksne er enige om, at det har været en rigtig god dag i Svendborg.

Tilbage på lejren blev det tid til aftensmad, hvor køkkenet havde lavet lækkert mexicansk mad. Mange af børnene prøvede kræfter med den stærke chilisauce, så der var røde kinder rundt om bordene, men sjovt var det. Indtil bål blev der øvet dans i sumodragter, leget med bungeerun bane, waterballs, krea, lego osv.

Til bålet blev der igen konkurreret mellem puttegrupperne og sunget sange. Aftenenes bål blev naturligvis afsluttet med ferielejrens godnatsang, hvor der blev sunget godnat til, børn, hjælpere, køkken, Sofus (lejrhund), Bowl’n’Fun, Fidusen og alle på Regnbuelejren.

Børnene er nu puttet og badetøjet er blevet pakket, for i morgen tidlig skal vi i Svendborg svømmeland. Vi ser frem til endnu en god dag i morgen, som er den sidste hele dag på lejr for i år. Vi synes tiden er gået så stærkt, men man siger jo også, at tiden går hurtigt, når man har det sjovt. Og vi har det uden tvivl sjovt her på Regnbuelejren 🙂

Leave a Reply