Ude er rigtig godt, men hjemme er nu bedst!

By 20. juli 2021Nyheder

I dag var alle puttegrupper på tur ud af huset. Puttegruppe 1 og 2 kørte i bus til Skovsgaard Gods, hvor man kunne fange dyr i dammen, lave pandekager på bål, snitte fløjter og buer, kværne mel, snakke med kattekillinger og alle børn fik en is.

Puttegruppe 3 kørte med bus til en Segway-bane, hvor de kørte forhindringsløb. Børnene var superseje til at køre på Segboard, og de voksne kunne slet ikke følge med!

Puttegruppe 4 kom trætte hjem fra Hike, hvor de har overnattet i telte og shelters i skoven. De tog sig et kort hvil og et bad, hvorefter de bankede de voksne i mingolf.

Efter frokost fløj superheltene ind over Regnbuelejren, men de havde et problem! Der var 2 Spiderman, så alle børnene skulle hjælpe med at bevise, hvem der var den rigtige Spiderman. Vi løste superhelteopgaver som Escaperoom, undgå-laserne-bane, bliv-til-en-superhelt, rum-stik-bold, danse-værksted og lav dine egne våben. Børnene løste opgaverne og opklarede, hvem den rigtige Spiderman var.

I eftermiddag var der lækker kage, og bagefter åbnede skumkanonerne til skumfest, de kreative lavede smykker og andre flotte ting i KREA-værkstedet, hallen åbnede for de vilde og LEGO-byggere i LEGO-rummet.

Efter aftensmad hyggede vi i bobler og så flotte danse ved bålet. Sidst på aftenen overraskede Lejrledelsen hele Regnbuelejren med Bingo-Banko, og alle børn fik flotte, lækre præmier. Endnu en dejlig dag på Regnbuelejren er forbi.

Leave a Reply