Store vandmeloner og talende sko

By 21. juli 2017Nyheder

Så blev det fredag på Regnbuelejren, som har været den sidste fulde dag med sjove aktiviteter.

Lejrledelsen havde holdt det hemmeligt hvad der skulle ske i løbet af formiddagen for både børn og hjælpere. Så da der blev kaldt til samling i multisalen kl. 9.00 emmede det af nysgerrighed og små snakke i krogene blandt hjælpere og børn, der bare gerne ville vide hvad der skulle ske.

Den første overraskelse som lejrledelsen havde planlagt, var et besøg af rapperen Fresco, der startede med at fortælle om sin egen opvækst og hvordan han startede med at rappe. Derefter freestylede han et par numre, hvor vi var med til at bestemme, hvad der skulle rappes om. Børnene stillede Fresco en svær opgave, hvor han bl.a. skulle rappe om store vandmeloner, ænder og rød peberfrugt. Efter koncerten var der rig lejlighed til at spørge Frisko om alt mellem himmel og jord samt få en autograf.

Lidt senere på formiddagen blev alle igen kaldt sammen i multisalen, og igen var alle spændte på, hvad der mon skulle ske. Der var stillet en fin lille scene op i salen og bugtaler-Preben blev præsenteret som dagens anden optræden. Preben havde både en talende hund, en lille loppe, en stor gris, en rigtig levende hund og ikke mindst to par talende sko med. Alle, både børn og voksne var godt underholdt i en lille times tid, hvor Preben både sang og jokede og gjorde grin med nogle af de voksne.

Eftermiddagen er gået med at pakke alle børnenes tasker, og der er blevet vist film og serveret popcorn i multisalen. Det er så småt ved at gå op for børnene at det er sidste dag på lejr, så eftermiddagen gik også med at udveksle telefonnumre og profilnavne til diverse sociale medier.

Køkkenet serverede tidlig aftensmad, da turen kl. 17.30 gik til Svømmehallen i Bolbro ved Odense. Vi fyldte to busser med børn og voksne og kørte afsted mod svømmehallen, som vi havde lejet i to timer – helt for os selv.

Der blev kørt i vandrutsjebane, sprunget fra vipper, leget med vandlegetøj, og øvet sig i at svømme – der var liv og glade dage i alle tre svømmebassiner. Kl. 20.30 returnerede to velduftende og rene busser med børn og voksne.

Alt i alt har det været en virkelig dejlig og hyggelig dag på Regnbuelejren. Alle børnene har nu fået pakket deres tasker, de ligger og sover og er klar til at tage hjem i morgen tidlig.

Join the discussion 2 Comments

 • Vicky siger:

  Kære alle frivillige,
  Tusind tak for at have givet Jeppe og Ida en helt fantastisk ferie, de er helt fyldt af dejlige oplevelser og minder for livet. Nye venskaber er skabt både til børn, men bestemt også jer voksne. Jeg er dybt rørt over alt hvad i giver af jer selv, og i er hver og én noget helt særligt.
  Tak for at holde os herhjemme dagligt opdateret på bloggen, det er helt fantastisk at kunne være lidt med på sidelinjen. Nu sover Ida trygt og Jeppe snakker med sine nye venner på Skype.
  Tusind tusind tak for hver og én af jer,
  Mange kærlige sommer hilsner Vicky.

  • regnbuelejren siger:

   Kære Vicky

   Tusinde tak for din dejlige hilsen. Den blev læst højt for alle de frivillige i går aftes til store glæde for os alle.
   Vi er taknemmelige for at kunne give en masse børn nogle gode oplevelser, som de forhåbentlig tager med sig resten af deres liv.
   Vi er glade for at høre, at blog-indlæggene har været til god gavn for jer.
   Ha’ en god sommer og hils Jeppe og Ida.

   Mvh.
   Kristin
   Koordinator

Leave a Reply