Dinoer, fresstylerap og byfest

By 17. juli 2019Nyheder

Onsdag morgen startede med, at vi alle sammen rejste 150 millioner år tilbage i tiden med Naturamas tidsmaskine. Vi fik nemlig besøg af en biolog og en dyrepasser fra Naturama, der kom og fortalte om dinosaurer og fortidsdyr. Udover at de fortalte historier, havde de også selskab af en 4m høj dinosaur, der brølede lidt, hvis man kom for tæt på. Da den først havde vænnet sig til alle børnene, var der efter showet mulighed for at klappe den. Hvornår får man ellers mulighed for at klappe en dinosaurus…

Formiddagen fortsatte med flere besøg – freestylerapperen Fresco kiggede forbi. Der blev rappet om toiletpapir, swimmingpools, superhelten Emma med sine superkræfter og der blev også gjort lidt grin med en af de voksne, der havde mega nedern superkræfter.
Efter frokost var der rig lejlighed for at få Frescos autograf – køen var lang.

Først på eftermiddagen var der mulighed for at bygge sæbekassebiler og modelfly. Det helt store tilløbsstykke blev vandglidebanen og waterballs. Der blev kastet med vand og gledet på pressening i et par timer, indtil en del børn var helt smurt ind i sæbe og havde ondt i kæbemusklerne af at grine så meget.

Kl. 16 startede Regnbuelejrens helt egen byfest. Alle børn fik et Regnbuelejr-armbånd og et klippekort, hvor de kunne se, hvad de kunne prøve. Der var mulighed for at prøve det muntre køkken, dåsekast, selfie salon, beauty salon, lagkagekast, trylledrinks bod, tøjbutik, oppustelig twister og sumobrydning. Der blev brugt en del neglelak og hårspray, og der blev kastet mange lagkager i hovedet på et par hjælpere, der havde meldt sig ”frivilligt”

Efter aftensmad åbnede diskoteket, hvor der blev dystet i stopdans og limbo.

Aftenen sluttede for nogens vedkommende af med bål, hvor en af pigerne fra puttegruppe 4 sang en sang (på fransk) for os alle sammen, hjælperne dystede endnu engang og taberne måtte synge for på næste fællessang – sådan kan det jo gå.

Alle børn blev lagt i seng efter bål….men men men, omkring kl. 22.30 blev de store børn hevet ud af deres senge igen. Alle cirkusklovne og dyr fra cirkusdagen var blevet forvandlet til zombier, og de store børn skulle på jagt efter en kur. Ovre på gården, som efterskolen også har, var en af laderne blevet forvandlet til et cirkus-zombie-hus, hvor børnene skulle igennem forskellige uhyggelige rum, for at finde den rigtige kode til kuren. Da kuren var blevet fundet, sluttede vi alle sammen af med boller og varm kakao – der var enighed om, at det havde været sjovt…og liiiiidt uhyggeligt.

I dag er vi i Bowl’n’Fun i Svendborg – børnene leger og hjælperne får sig en tiltrængt pause indimellem at rutsjebaner bliver afprøvet og der bliver konkurreret i lasertag og bowling.

Nedenfor kan I se resultatet af vores selfie-salon til byfesten 🙂

Leave a Reply